Újévi árak

less than 1 minute read

Kiszámoltuk az idei óradíjamat! Az a bizonyos 3000 Ft 2 éve ugyanennyi, közben sok víz lefolyt a Dunán, a Forint is sokat gyengült és nem utolsósorban a benzin és az áram is drágább lett. Van változás a munkám számlázási kereteiben is, hiszen kiléptem a “családi” vállalkozásból és a továbbiakban egyéni vállalkozóként működök, nem ÁFA-körösként.

Összeültünk tehát a könyvelővel, Dórival, Ákossal és Vitéz nevű magyar vizslánkkal, megnéztük a hasonló kaliberű konkurencia árait egy rögtönzött piackutatást tartva és a következő, igen kedvező óradíjat számoltuk ki az ügyfeleimnek és fővállalkozóimnak:

  • Mérnöki óradíjam 3200.- Ft, külföldi megrendelőimnek 13.75€. Havária esetén a soron kívüli kétszeres szorzót kell alkalmazni.
  • A személyes kiszállás Budapest egész területére 12 500.- Ft (egyeztetett időpontban)
  • A tárhelyszolgáltatás ára nem emelkedik, tehát az olcsóbb, 1GB-os, PHP-t, MySQL-t kiszolgáló tárhely továbbra is évi 10 000.- Ft (éves fizetést választva)
  • Szerverek távoli karbantartása átlagos terhelésnél havi 10 000.- Ft

Érdemes ezen kívül az oldalam láblécében található Általános Szerződési Feltételek linkre kattintani és átolvasni, mert minden olyan eset, amire a köztünk lévő szerződés nem tér ki, az ÁSzF illetve a PTK határozatai irányadóak.

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok meglévő és leendő ügyfeleimnek!

Updated:

Comments