Miért is ellenzem a buzik felvonulását?

1 minute read

Miért is ellenzem a buzik felvonulását?

Mert olyan dolgot követelnek, ami ellenkezik a természet egyik legősibb törvényével, de akár meg is nézhetnénk, hogy kik vonulnak fel és hogyan, mert az is nagyon érdekes. Amnesty International, Antifák és olyan buzik, akik valamiért fontosnak tartják, hogy megbotránkozást keltsenek. Egyik társaság sem kedvemre való. Mi a célja ennek az egésznek? Az egyik felszólaló kimondta a lényeget: “Nem az a célunk hogy toleráljanak, hanem hogy ünnepeljenek minket.” De ha még a toleranciáról is lenne szó, számomra az is elfogadhatatlan. Nagyon egyszerű oka van. Szeretem magam körül a rendezett dolgokat. Azért sírnak a buzik, mert a munkahelyeken nem nézik jó szemmel, ha valaki bevallja magáról, hogy az. Én sem nézném jó szemmel. Mint ahogy azt sem nézem jó szemmel, amikor valaki a házasságról lekezelően beszél. “Minek az, csak egy papír”. Nem, nem csak papír. Sőt számomra a papír része akár el is hagyható. Ünnepelni egy mentális betegséget? Miért is? A rákosokat, a depressziósokat sem ünnepeljük, hanem gyógyítjuk. Ezt a betegséget pedig annak kellene gyógyítani, aki generálta. Nem az én feladatom a bűnösöket keresni, de az Amnesty International és a liberális és szocialista pártok keze erősen benne van a dologban, valamint ne feledjük el a francia szabadkőműves forradalmakat sem. Például a nőket ugyanazok a jogok illetik meg, mint a férfiakat, szavazhatnak, dolgoznak, stb. Ez mind hozzájárulhat egy beteg önkép kialakulásához. Merthogy ez egy kialakult dolog, tudatosan alakítható, senki sem születik buzinak, ilyen nincs.

Tehát a tolerancia. Abba nem szólhatok bele, hogy otthon ki, mit csinálhat, de abban a pillanatban, amikor felvállalja és dicsekszik vele, már nem a magánügye. Belegondolni is rossz, hogy akár véletlenül is egy mellékhelységet használjak egy aranyeres buzeránssal, főleg úgy, hogy tudok róla. Toleráljon ő engem azzal, hogy önkéntesen leugrik a Tajgetoszról és kérjen ezer bocsánatot, amiért eddig nem tette meg.

(Lev;18:22-24) „Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog. Ne hálj együtt semmiféle állattal, attól tisztátalanná válsz. Az asszony se adja oda magát állatnak, hogy vele háljon. Ez undok dolog. Ne tegyétek magatokat tisztátalanná semmiféle ilyen tettel. Így szennyezték be magukat azok a népek is, amelyeket elűztem előletek.”

Updated:

Comments