A tigris hátán

1 minute read

Ha a falut vagy közösséget megtámadja a tomboló tigris (szociopolitikai alfaj), valószínűleg hibás döntés lenne vele szemtől szemben harcolni, lévén az egyén túl gyenge, hogy bármilyen értelmes hatást elérjen vele szemben. Azonban ha a tigris hátára ugrunk és addig üljük a bestiát, amíg az a fáradtságtól meggyengülve támadhatóvá válik, van esélyünk a legyőzésére.

Amikor eljön az idő a tényleges harcra az utcákon, legalább olyan komolynak kell látszanunk, mint amilyen komoly az ideológiánk. Nem lesz monitor és billentyűzet tovább, ami mögé bújhatunk.

§ Rendszeresíts napi edzéseket. Javíts az állóképességeden az erdőt járva nehéz hátizsákkal. Végezz kardio edzéseket, mint futás, kerékpározás, úszás. De csak annyit, amennyi még nem sérti az izomgyarapodást.

§ Hagyj fel a pornó nézésével, ha még nem történt meg, mivel az károsodást okoz az agyban, csökkenti a libidót és rombolja a lelket. Kapcsolódó keresőszavak: yourbrainonporn, mit tesz a pornó az aggyal.

§ Tarts tesztoszteron szintet magasan tartó diétát. A lehető legkevesebb cukrot, tartósítószert és szóját. Minél több proteint, zöld/színes zöldségeket és jó zsírokat.

§ Kezdj el rendszeresen táplálékkiegészítőket és vitaminokat fogyasztani.

§ Jobboldali öltözködés legyen fontos része a mindennapjaidnak. Kerüld a márkajelzéses pólókat (ne legyél a kapitalizmus hirdetőtáblája). Nadrág, ing, zakó, katonai stílusú frizura, tiszta fűzős cipő. Ne öltözz úgy, mint a tipikus amerisznob: kerüld az oldalzsebes rövidnadrágot, izompólót, szandált, stb.

§ A Führert idézve: “A tömegek szelleme egy nőé”. A porszívóárus szövege és testbeszéde ugyanaz, mint amivel a kitűnhetünk a tömegből. Tanulj előadásmódot, testbeszédet, szociális tervezést, játékelméletet.

§ Vezess be szokásokat a mindennapjaidba. Mindenkinek vannak napi szokásai. Tedd állandóvá, tudatossá a sajátodat. Evola politikamentes írásai ebben nagy segítségedre lehetnek. Keresőszó: timeboxing.

§ Távolodj el a negatív érzéseket okozó dolgoktól. Ne vegyél részt ál-jobboldali siránkozó szervezetek munkájában semmilyen formában. Ezek sokszor depressziót váltanak ki, miközben az internethuszárkodáson kívül nem jók semmire.

§ Gyakorolj meditációt, jógát, elemezd a döntéseidet a nap végén, tervezz előre.

Updated:

Comments